Már 2 hete használom a vermix száritokeveréket, és nem érzek változást, pedig sok jot olvastam rola, aknesol helyett mondták. lehet hogy már nem is lesz jo nekem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 21:23
11/17 anonim válasza:
Márpedig a Vermix nekem sem használt! Az Aknesol sokkal jobb volt! :/
12/17 anonim válasza:
ezen a bőrgyógyászos beszóláson szakadok :D
13/17 anonim válasza:
A Vermix hatóanyagai nem ugyanazok, mint az Aknesoléi! Az Aknesol fő hatóanyaga a Hexametiléntetramin (Meténamin), ami a Vermixben nincs benne. Meténamin rendelhető online, alkoholban, vízben feloldható, és már használható is.
14/17 kgaba88 válasza:
Valaki megtudná mondani, hol tudok meténamint rendelni?
15/17 anonim válasza:
Mivel én külföldön (Izrael) vagyok, nem tudok ajánlani ilyet. Én egy helyi gyártótól rendeltem meg. Annyit tudok javasolni, hogy írd be a keresőbe a "hexamethylenetetramine", az "order" és az "online" szavakat. Sok sikert!
16/17 anonim válasza:
Az előző vagyok, ezt találtam: [link]
17/17 anonim válasza:
Sziasztok! Budapesten egy gyógyszertárban megszerezték a receptet, ugyanaz, mint az Aknesol, csak más a címke, a Vámház körúton található a gyógyszertár, aki teheti, ott érdeklődjön! Egyébként nekem is csak ez használt és azóta visszajöttek a pici pattanásaim is meg a nagyok is :( Régenmindent kipróbáltam az oxytól kezdve a bőrgyógyászok által felírt vackokon át! Semmi nem használt csak ez!!! Felháborító, hogy nem gyártják, hülyeség, hogy visszajött a forgalomba, nem jött, csak van, ahol még volt raktáron és nem fogytak ki belőle!!! Sajnos pontosabb címet nem tudok mert Dunakeszin ennyit mondtak a patikában, hogy valahol a Vámház körúton... :( Én még sajnos nem jutottam el odáig, hogy elmenjek oda! Ha valaki megtalálta írhatna!! Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!