Ha kontyba fogom a hajam, attól tényleg töredezni fog a vége?
Mostanában nagyon töredezik a hajam vége, és itthon azt mondták, ez azért van, mert sokat hordom kontyban. Igaz ez?
A hajamra vettünk Elseve sampont és balzsamot száraz hajra. Ezek használni fognak?
Hát nem tudom, én évek óta itthon mindig felkontyolva hordom, simán hajgumival, néha csattal, hullámcsattal, ami épp kéznél van, de nem törik jobban, mint előtte. :)
Szerintem rendszeres vágás és ápolás jobban használ, de túlzásba azért nem kell esni, a haj az csak haj, nehogy már a fél életemet azzal vacakoljam el. :D
3 havonta vágass vissza pár centit, de vagy fodrásszal, vagy vegyetek otthonra egy fodrászollót, mert életlen papírvágóval csak tovább roncsolod kb.
Meg hetente dobj fel egy hajpakolást, ajánlom a Kallost, olcsó és sok, és még jó is aránylag. Mellette persze használhatod a sampont-balzsamot, ártani nem árt, de hosszú hajra szerintem önmagában nem elég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!