Ilcsi AHA-savas hámlasztás eltünteti a pattanásokat és az általuk okozott elszíneződéseket?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt? Egy kúra már hoz változást? köszi :)2012. márc. 18. 15:28
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem.Inkább a bőrcsiszolás.A hámlasztáshoz több kezelés kell mindkettőnél,de a mikrodermabrázió jobb.
2/5 anonim válasza:
ilyenkor egyiket sem ajánlják, mert süt a nap. max fényvédő krémmel. de akkor ha kimész a napra, mindig kenheted az arcod, és az azért eléggé fog fényleni..
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a fényvédőt tudom, de amúgy is használok alapozót, a nappali krémem meg fényvédős. A csiszolást próbáltam, nem igazán jött be. Régebben green peelingem volt, ami nagyonnagyon jó volt, de nagyon drasztikus és drága.
2012. márc. 19. 15:31
4/5 anonim válasza:
dehát ha csak elszíneződéseid vannak, akkor használnia kellett volna a mikrodermabráziónak:S mi van azokkal, akiknek lyukacsos a bőrük? elvileg az ő bőrükre is használható, és jó eredmények vannak.
Miért nem volt jó a bőrcsiszolás?
Milyen az a Green Peeling?
5/5 A kérdező kommentje:
green peeling mikor negyed órán keresztül törzsölik a bőrödbe az anyagot, olyan mintha üvegszilnkákokkal dörzsölnék. Aztán pár órán át nincs mimikád és fáj, 3 napig nem érheti víz az arcod, és a 2. naptól kezdve lehámlik a bőröd felső rétege. De nagyon szép az eredmény, megéri tényleg.
A csiszolást csináltam, de nem láttam az eredményt.
2012. márc. 25. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!