Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek mi jött be a legjobban...

Nektek mi jött be a legjobban korpa ellen?

Figyelt kérdés
20 éves göndör, hosszú hajú srác vagyok és az utóbbi időben elkezdett nagyon korpásodni a hajam. A barátnőm használja a ezt a Seborin hajszeszt, mondta, hogy neki bevált. Kipróbáltam de nekem egyáltalán nem. Próbáltam már csalánsampont is, de az sem volt hatásos. Van valami ötletetek?
2012. márc. 18. 14:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni, hogy kb 2 nappal hajmosás után már potyog, de nagyon.
2012. márc. 18. 15:01
 2/4 anonim válasza:
A csalánsampon jó ötlet, de ezekre kifejezetten szoktak lenni samponok. Gyógyszertárban próbáld szerintem megkérdezni. Vagy esetleg nézz utána.
2012. márc. 18. 15:01
 3/4 A kérdező kommentje:
HÁt a gyógyszertári cuccokban nem nagyon bízok. A barátnőm is használta a T-gél-t, ami kb 2000 forint és asszem csak 100 milis, és ugyanolyan hasztalan volt, mint a többi. Meg nekem nem is lenne pénzem ilyen drága mulatságokra.
2012. márc. 18. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kénes sampon vált be, én a naturlandos kénes sampont használtam anno, amikor korpás volt a hajam. Nekem már az első használat után látszott a változás, kevésbé korpásodtam és pár hét alatt el is múlt teljesen. Én a rossmanba vettem, 1000Ft körül volt és nekem sokáig elég volt, mert csak keveset kell belőle használni.

Szerintem egy próbát megérhet!

2012. márc. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!