Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aloe Vera, R3 Factor Skin...

Aloe Vera, R3 Factor Skin Defense Creme, velemenyek?

Figyelt kérdés
Zsiros böröm van,szeretnem ezt a kremet kiprobalni,probalta valaki,tapasztalatok?
2012. márc. 18. 14:43
 1/1 anonim ***** válasza:
ha zsíros a bőröd, akkor használj shine control arctisztítót, meg hozzá tonikot, az segít. amúgy észrevettem, hogy ha bekenem az arcom aloe vera géllel, akkor tök szépen lemattítja az arcom, használható pattanásokra is, vagy csak szimplán. én az egész arcom be szoktam vele kenni, de inkább csak este. összehúzza a pórusokat, meg a pattikat szépen lenyugtatja, tehát gyulladáscsökkentő. sőt, amikor agyonnyúzom a bőröm, és fáj, még a fájdalmat is csillapítja. jó égési sérülésekre is. szóval az aloe vera csodákra képes:) a sebek is gyorsan gyógyuklnak vele. és nem gyorsabban, hanem gyorsan. mert elég 2-3nap, és szemmel láthatóan a sebgyógyulás folyamata kb 5, 6x-osára nő ahhoz képest, hogyha magától hagynád h meggyógyuljon. olvass utána:)
2012. márc. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!