Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jó oldalfrufrus képek?

Jó oldalfrufrus képek?

Figyelt kérdés

Ilyesmi hajat szeretnék: [link]

Csak a frufrumat a bal oldalra, oldalt és hátul pedig lépcsőzetesen vágva. Ha tudtok ilyen képeket linkelni/mutatni azt nagyon megköszönném. És még egy kérdés: A kerek archoz, és nagyon sötét barna hajhoz jól áll az előbb említett haj? A válaszokat előre is köszönöm! :D

2012. márc. 17. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ilyesmikre gondolsz? Ha oldalt is lépcsőzetesre vágatod, akkor biztos, hogy jól fog állni. Én is nagyon szerettem az oldal frufrut, de már kinövesztettem, nem hinném, hogy lenne ehhez még egyszer türelmem.:)

2012. márc. 17. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Kerek archoz szerintem nem jó. Nekem is kerek, és azok a hajak állnak jól, mikor ki van fésülve a frufru az arcomból, mivel ez nyújtja az arcot. A frufru pedig összenyomja.

21 L

2012. márc. 17. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt már egyszer kiraktad -_-"""
2012. márc. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!