Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvasalót lenne...

Milyen hajvasalót lenne érdemes venni?

Figyelt kérdés
Már a második vasalómat 'koptatom', igazából még semmi látható baja nincs, de már jó pár éve ezt használom, és bizonyos időközönként azért érdemes lecserélni, nem? Szánjak rá 10 ezer forintot és vegyek valami hipiszupicsodavasalót vagy a 2-3 ezres is megteszi? Nem valami mezei márkára gondolok persze, most láttam akciósan egy sima remington vasalót 3 ezerért.
2012. márc. 16. 12:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
és a Hajas által reklámozott Belissimára esküszök. kb 4 éve vettem, de ronggyá használtam tönkre ment, azóta már a 3. gagyit koptatom,most vm remington van,de nem igazán jön be. csak sajnálom 13ezret megint egy jó hajvasalóra, de egyszer úgyis veszek még olyat :)
2012. márc. 17. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!