Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvasalót lenne...

Milyen hajvasalót lenne érdemes venni?

Figyelt kérdés
Már a második vasalómat 'koptatom', igazából még semmi látható baja nincs, de már jó pár éve ezt használom, és bizonyos időközönként azért érdemes lecserélni, nem? Szánjak rá 10 ezer forintot és vegyek valami hipiszupicsodavasalót vagy a 2-3 ezres is megteszi? Nem valami mezei márkára gondolok persze, most láttam akciósan egy sima remington vasalót 3 ezerért.
2012. márc. 16. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem semmilyet nem érdemes venni, mind roncsolja a hajat. De ha mégjobban tönkre akarod tenni a hajad akkor vegyél amilyet akarsz.
2012. márc. 16. 12:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez az opció, hogy semmilyet nem veszek, nem merült fel, nem is tudom, ez honnan jött neked, de mindegy. :D
2012. márc. 16. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Oké, csak mondtam. De te tudod mivel akarod tönkretenni. Képzelem már hány éve használhatsz hajvasalót. Biztos olyan a hajad mint a szénabogja.
2012. márc. 16. 12:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem...:S Pedig nem bánnám, ha kicsit ritkulna... De hiába kínzom vasalással már 6-7 éve, hiába szőkítettem ki, festettem be feketére, leszívattam, majd megint kiszőkítettem, semmi nem árt neki.. Így meg járhatok 2 havonta fodrászhoz kiritkíttatni...
2012. márc. 16. 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsés vagy. :D
2012. márc. 16. 12:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindenki ezt mondja... Én bármit megadnék egy kicsivel kevesebb, vagy legalábbis vékonyabb szálú hajért.
2012. márc. 16. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
én a remingtonra esküszöm. volt babyliss és belissima is, de azokat nem szerettem annyira
2012. márc. 16. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem is Remington van, és jó. Nem látszik a hajamon, hogy roncsolná, mondjuk nem is vasalom ki mindig. Fontos, hogy legyen rajta hőfokszabályzó és többféle bevonat. Szerintem megéri beruházni, 10 ezer forint körül már jókat lehet venni.
2012. márc. 16. 13:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Remington
2012. márc. 16. 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:

7-10ért már jókat lehet kapni!érdemes nézni az akciókat!

ha szeretsz göndöríteni,hullámosítani,akkor pl a remington sleek and curl típust ajánlom neked!

remington vagy babyliss szerintem két nagyon jó márka!

az első babyliss-em hajszárítós volt(Wet N Dry,igaz sosem szárítottam vele,mert vizesen ugye roncsol),de nagyon jó frizukat csináltam vele:)Majdnem 5évig bírta!Meg sem kopot,csupán tönkrement a zsinórja(szóval vmi elektronikai baja lett).Azóta sleek and curl-om van remington.Elégedett vagyok.(20euro volt ausztriába)

2012. márc. 16. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!