Mit tegyek hogy sima legyen a szám?
Figyelt kérdés
Holnap megyek a barátomhoz..és smárolni is fogunk egyértelműen..nagyon ki van száradva a szám és hámlik is..meg minde..érdes a felülete szinte..holnapra kicsit nem lehetne valahogy javitani rajta?2012. márc. 15. 23:33
11/16 anonim válasza:
Olívaolaj.Az egy csodaszer!Vékonyan kenegesd olívaolajjal.A férjemnek nagyon bevállt,a kezét is szokta vele kenni,amikor olyan csúnyán kiszárad neki,hogy már kireped rajt a bőr.A szélre nagyon érzékeny a bőre.Gondolom a Tiéd is,azért ilyen csúnya a szád.Igyál több folyadékot,az segít a száraz bőrön,és kenegesd olívaolajjal.
12/16 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki a mézet, szinte 100% h használni fog, nekem sokkal jobb lett :))) majd ird meg h neked h alakult...
13/16 anonim válasza:
Itt pár tipp:
Vizes fogkefével dörzsöld, vagy ha van akkor tehetsz a fogkefére vazelint is.
De nekem a legjobban az vált be, hogy egy kis mézet összekeverek cukorral, majd felviszem a számra, kicsit rajta hagyom, utána elkezdem dörzsölni (kézzel vagy fogkefével, mindegy), utána bekenem valamilyen jó zsíros krémmel és jó puha és sima lesz.
14/16 anonim válasza:
Az nagyon is oké, hogy javítani akarsz a szád állapotán, mert elég kellemetlen, amikor cserepes... De ezen ne stresszelj be, hogy úristen, mit fog gondolni a barátod... Jobb esetben nem a szád állapota fogja érdekelni:) Én is az olívaolajra szavazok!
15/16 A kérdező kommentje:
Nem mertem fogkefével dörzsölni, mert nagyon ki volt repedezve csikokban!! Nagyon fájt.
Éjjszakára bekentem mézzel, és a mamámtól meg hoztam el olivaolajat mert nekünk otthon nem volt..azt nappal kentem be vékonyan,hogy ne legyen feltűnő. Nagyon felpuhitotta a számat, és egy nap alatt összehúzódtak a repedések! Már nem fáj ha mosolyognom kell :DD
Köszönöm szépen mindenkinek aki irt, és adott egy jó tippet :)
2012. márc. 17. 17:36
16/16 anonim válasza:
Nincs mit.Örülök,hogy segíthettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!