Mi a legjobb módszer a fenék szörtelenítésére?
Figyelt kérdés
Csúnya, fekete szőr van a fenekemen. Hogyan szőrtelenítsem? Van erre valami jó módszer? A szőkítésről mit gondoltok?2008. ápr. 12. 18:46
1/5 anonim válasza:
Semmikeppen ne borotvald le! En a gyantazast ajanlom vagy a tartos szortelenitest.
Bar attol is fugg,hogy a fekete szor hol van a fenekeden.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a szőkítés se rossz ötlet, borotva kilőve... gyanta meg.. hát nem tudom, sztem túl problémás. Én személy szerint az epilálást ajánlanám, de lehet, hogy hülyeséget mondok. Nekem az epilátor mindenre bevált.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Bár szerintem az epilálás nagyon fájdalmas lenne... :S
2008. ápr. 14. 18:09
4/5 anonim válasza:
én gyantázom,a kozmetikus is alapból megcsinálja simán ott is,de ha leguggolsz,vagy terpeszbe fekszel,magadnak is megtudod,persze a kozmetikus bizti jobb. csak az első gyantázás fáj picit,de csak 1-1 pillantaig. a második,hamadik alkalom már egyre kevésbé,szerintem epilálás is igy van.
5/5 anonim válasza:
Szia! Én a gyantázást ajánlom, fürdőszombában az egyik lábad tedd a kád szélére, másikat a földre és kend a szőrnövekedéssel megegyező irányba a gyantát, majd ellentétes irányba húzd le. Gyanta előtt legyen tiszta és zsírmentes a bőröd, ha kell tegyél rá hintőport, utána pedig krémezd vagy olajozd be és zsepivel töröld le a maradványokat, hogy ne ragadj. Szépen lassan ritkulni fog a szőr, de borotvát az felejtsd el! Otthon pár száz FT-bólkijössz és még kozmetikus előtt sem kell szégyenlősködnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!