Mennyire jó az epilálás?
Figyelt kérdés
Van akitől azt hallom, hogy vastagítja, van akitől azt, hogy vékonyitja a szőrszálakat. Melyik igaz?2012. márc. 14. 14:26
1/4 anonim válasza:
Nekem egyik sem.Ugyanolyan maradt mint volt.
3/4 anonim válasza:
Nem vastagítja a szőrt... Gondolkodjanak már akik ilyent mondanak. A szőrt teljesen kitépi és az újra kinő, mint az eredeti szőr aminek el van vékonyodva a vége. A borotválás után azért "erősödik" a szőr mert az elvékonyodott véget folyamatosan leborotválják.
Amúgy soha nem értettem az epillálás értelmét. akkor már gyanta. Ha egybe le lehet húzni csomó szőrt minek tépkedni a szálakat egyenként?
4/4 anonim válasza:
Én sem tapasztaltam, hogy vékonyabb lenne a szőr, pedig már vagy 10 éve epilálok. Vastagítani nem vastagítja, az biztos. És van, hogy nem szedi ki gyökerestül, csak letöri, így nem egyforma ütemben nőnek vissza. Én amúgy azért ezt használom, mert csak egyszer kellett rá pénzt kiadni, utána évekig használhatom. De tény, hogy egy héten akár kétszer is végig kell szántanom vele a lábam, ha azt akarom, hogy szép legyen az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!