Frufru dilemma?
Sima snassz oldal furfrum van kb a szemem alá ér, de eltűröm oldalra és mindig előre csúszik és folyton piszkálnom kell:( Nyáron sokszor hátrafogom, mert nagyon megizzad alatta a homlokom :/ Adjatok tippet, hogy milyenre vágassam mert így kifejezetten előnytelen de viszont nyáron szeretném hátracsatolni :/
tippek?:)
Akkor ne akard nyáron hátracsatolni, és vágass valami csinos frufrut.
nekemis ilyen van pont ugyanezzel a problémával,főleg ha kivasalom akkor tűrögethetem:)
Ma megyek 1re fodrászhoz és hozzávágatom oldalt a hajamhoz..Tudod előre tűri és a többi hajrészhez igazítja, így nem lesz majd rövid, de a szemembe se fog lógni és tépett stílusban akarom :) Próbáld ki te is ha gondolod majd megírom milyen lett:) Énis nyáron szeretem hátra fogni és nekem sem áll jól ha nincs frufrum, tudom miről beszélsz:)
Szija nagyon jó lett a hajam, imádom ezt a fodrászt:)) Végéből nyírtunk frissítőleg cs 1-2 centit, a frufrumat meg úgy csinálta ahogy kértem, hozzáigazította a hajamhoz oldalt és megtépte:) Most lépcsőzetesen tépett oldalt frufrum van és nem is lóg a szemembe:) ha akarod küldök róla fotót hátha tetszik:)
Sok sikert és hasonló jó fodrászt kívánok neked:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!