Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetne ilyen színű a hajam?

Hogy lehetne ilyen színű a hajam?

Figyelt kérdés

Már régóta gondolkozom azon, hogy befestetem, de nagyon félek, hogy nem lesz olyan az eredmény, amilyet szeretnék. Tisztában vagyok azzal, hogy világosítani a hajon sokkal nehezebb, mint sötétíteni, de nagyon szeretnék ilyesmi hajszínt. Az első képen az én hajszínem látható, a másodikon pedig az, amilyet szeretnék. Hogyan vágjak bele? Hányszor kell festetnem, hogy elérjem a kívánt színt?

[link]

2012. márc. 13. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

fodrász:) otthon ne nagyon próbálkozz ilyennel!

Vagy elmész egy fodrászkellékeshez, 12%os oxi és úgy veszel hajfestéket de eléggé roncsoló ha nem szakértő csinálja:)

2012. márc. 13. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen fodrásszal szeretném megcsináltatni. De még sosem festettem a hajam, és eléggé félek, hogy nem olyan lesz, amilyet szeretnék. A fodrászom jól dolgozik. Nagyon ügyesen vág hajat, de festetni még nem láttam, és nem is tudom, hogy mennyire csinálja jól, vagy rosszul. Májusban vége a sulinak. Arra gondoltam, hogy akkor festetem be. És, ha nem lesz jó az eredmény, akkor lehet rajta javítani? :)
2012. márc. 13. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Próba cseresznye kedves kérdező:) Ha a fodrászod minőségi hajfestékkel dolgozik pl Alfaparf vagy Matrix akkor szép hajszíned lesz:)

Ha meg nem tetszik arra is van megoldás:

[link]

Utána meg váltasz fodrászt:)

2012. márc. 13. 15:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nagyon hasznos volt számomra. :) Megpróbálkozom vele.
2012. márc. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!