Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most akkor milyen színű a hajam?

Most akkor milyen színű a hajam?

Figyelt kérdés
Ha napfényben nézem, egyértelműen szőke, SŐT tiszta világos/aranyszőke, viszont ha a szobában nézem, amikor nincs valami sok fény, akkor tiszta sötét, nem mondom hogy sötétbarna, de olyan sötétszőke vagy világosbarna a színe.
2012. márc. 1. 07:01
 1/7 anonim ***** válasza:
és szerinted mi ezt megtudjuk mondani? te élőben látod neked hamarabb megkéne tudnod mi csak találgatni tudunk max random kiválasztunk egy szint
2012. márc. 1. 07:11
 2/7 A kérdező kommentje:

hát ahhoz akkor már nekem is kellene egy színpaletta mert van minden színnek kismillió árnyalata :)

De igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy akkor milyen is lehet valószínűleg? Szőke vagy barna vagy nemtom mi. :)

2012. márc. 1. 07:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Sötétben minden tehén fekete.
2012. márc. 1. 07:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h sötétségben hanem amikor nincs napfény a szobába.
2012. márc. 1. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Feltehetőleg szőkésbarna hajad van..........
2012. márc. 1. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Aranyszőke a hajad: világos kell nézni. Minden dolognak más a színe a szobában, napon, vagy neonnnál. Felfedezted a valőrszín/reflexszín jelenségét.
2012. márc. 1. 12:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tehát akkor nem barna meg nem is sötétszőke.

Mi az a reflexszin? Meg miért tűnik kevesebb fényben sötétebbnek?

2012. márc. 1. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!