Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 70 gr póthaj elég egy teljes...

70 gr póthaj elég egy teljes hajhosszabbításra?

Figyelt kérdés
Csatos póthajat szeretnék venni,de nem tudom,hogy a 70 gr elég lenne e,vagy vegyek 100 gr-ot?
2012. márc. 12. 16:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
küldj képet a hajadról, és megmondom (:
2012. márc. 12. 18:52
 2/13 A kérdező kommentje:
2012. márc. 12. 19:03
 3/13 anonim ***** válasza:

hűű na először is ott indul, hogy neked még ezt a picike hajadat is meg kéne tépetni hogy szépen fel tudják tenni a póthajat :/

másodszor ha tényleg nem tudsz még várni néhány hónapot hogy pár centit még nőjön, akkor 100 gr-ot vegyél. később már elég lesz 70 is.. majd ahogy nő a hajad, egyre kevesebb pótlás kell (:

2012. márc. 12. 19:32
 4/13 A kérdező kommentje:

tegnap vágattam le 10 centit :)) de a gramm az csak a sűrűségre van,nem? Pl ennek a csajnak is hasonló a haja, és neki is milyen szép lett a végén,belinkelem:

[link]

2012. márc. 12. 19:38
 5/13 anonim ***** válasza:

igen, ez 100-120 gr között mozog, de 100 sztem elég lesz (:

amúgy meg a csajnak már durván szét van hidrogénezve a haja, nem csodálom hogy nem látszik a különbség.. x) én a helyedben egy kicsit belecsipkednék a végébe, de NEM kell nagyon ! ! utána mehet a menet (: csak érted.. ahogy mész 3 lépést az utcán, az Isteni fuvallatok hátrafújják a hajat és látszik hogy a válladnál kb vége a sajátodnak :D persze ezt a videó nem mutatja be x) mindenképp igazodnia kell a saját hajadnak a póthajhoz, és ez sajna áldozattal jár :/ vagy a saját hajad növeszted és dúsítod, vagy szépen hozzávágod a póthajhoz.. a kettő együtt nem megy.

2012. márc. 12. 19:46
 6/13 A kérdező kommentje:
tehát csak kicsit meg kéne tépetni a hajamat és úgy nem lenne feltűnő?65 cm-eset szeretnék.Az jó lenne,vagy nagyon látszana,hogy mű?
2012. ápr. 2. 17:04
 7/13 anonim ***** válasza:

húú a 65 centis az már nagyon drasztikus :S sztem 50-nél semmiképp se vállalj be hosszabbat, mert tényleg nagyon látszik hogy mű. 50 centi pedig hullámosan is szép és egyenesen is. nekem 40 centis van és mindenkinek kikerekedik a szeme amikor közlöm hogy csak pótolva van a sajátom :D

egy kicsit mindenféleképp meg kell tépni a sajátod alját, hogy szépen illeszkedjen hozzá a póthaj. körülbelül 5 cm-t kell az aljából megtépni, annyi bőven elég lesz (:

2012. ápr. 2. 23:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nagyon magas vagyok (182 cm) és az 50 centis nekem nem lenne elég,mert ha veszek,akkor már hosszabbat.Ha megtépetem,akkor is nagyon el üt a 65 cm-es? Bocsi,hogy ennyit kérdezek,és köszi a segítséget,sokat segítesz vele :)
2012. ápr. 3. 09:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk annyira nem vészes a helyzet, mert max annyit tehetsz hogy veszel egy 65 centiset, és ha nem tetszik, akkor visszavágsz belőle annyit amennyit szeretnél.. végülis ezis egy alternatíva :D később meg már tudni fogod hogy mekkorát kell vásárolnod ;) :D
2012. ápr. 3. 23:55
 10/13 anonim ***** válasza:
na hogy sikerült? :D
2012. ápr. 23. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!