Csajok! Nektek milyen gyakran kell borotválnotok a lábatokat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 16:35
2/9 A kérdező kommentje:
Amúgy egy ilyen borotva mennyivel jobb egy eldobható borotvánál? [link]
2009. jún. 10. 16:39
3/9 anonim válasza:
én is 2-3 naponta,mert sajna elég hamar visszanő..:s
4/9 anonim válasza:
Ez a borotva sztem annyival jobb,így ránézésre,(ha olyan fajta amilyenre gondolok),hogy gyökerestől "szedi"le a szőrt a lábadról...de mondjuk ennyi pénzért sztem olyan amilyenre én gondoltam...!!!rem.segítettem!!!sya
5/9 anonim válasza:
Ja és így hetente kell borotválni a lábadat!!!sya
6/9 anonim válasza:
2-3 naponta. de ha nem eldobható borotvád van, hanem epilátor, akkor csak 6-7 naponta. ha meg gyantázod, akkor 2 hetente.
7/9 anonim válasza:
nekem epilátorom van, még 10 napot is kihúzok vele. Nem olyan látványosan nő vissza a szőr.
8/9 anonim válasza:
naponta.
ha reggel borotválom, estére már bőven szúr.
9/9 anonim válasza:
Szia!
Én elég ritkán szoktam! Nekem szerencsére nem érdes, kb. kéthetente szoktam és nem is látszik egyáltalán hogy van rajta. Akkor is csak azért borotválom le mert hát egy lánynak ne legyen szőrös a lába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!