Barna szem, szőke haj?
Én is pont így szeretném nyáron, mert nekem is barna szemem és eredetileg barna hajam és szemöldököm van. Ugye a barna szemem nem lehet változtatni, a szemöldöknél meg nem is tudom pontosan, hogy mit kéne vele csinálni. Mert én is láttam már sok olyan képet, ahol a lánynak szőke haja volt és barna szemöldöke, és nagyon szép volt.
Persze ez szerintem attól is függ, hogy milyen árnyalatú szőkére szeretnéd.
17/L
Én durván 2 hete festettem a hajam barnáról szőkére.
A szememmel szerintem szép, elég sokan vannak akik természetes szőkék, barna hajjal, nem csak kékkel/zölddel fordul elő, főleg, hogy úgy 10 éves koromig szőke voltam, utána barnultam be.
A szemöldökömmel nem vagyok megelégedve, nem tudom, hogy be kéne-e festeni, mert elég sötét.
Viszont ami nem igazán tetszik, az az, hogy a fehér bőrömet baromira sápasztja a szőke haj, néha olyan zombis, ezért gyakrabban kell bronzosítót vagy pirosítót használmom.
Különleges, mert a szőke haj és világos bőr párosításból csak úgy szikrázik egy szép sötét szem! Én imádom, hogy csokibarna a szemem a szőke hajamhoz.
A szőke haj - kék szem vagy a barna haj - barna szem meg egyébként is sablonos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!