Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek használhatom ezt...

Szerintetek használhatom ezt az arcomra az aloe ac crouss növényt? (lent kép)

Figyelt kérdés

csak azért kérdezem, mert szoktam nézni Takács Nóra vidijeit. Most pl ezt az aloe veras pakolását szerettem volna elkésziteni, de amint láttam neki teljesen más aloe-ja van, mint nekem. Szóval szerintetek az enyémet ne kenjem a bőrőmre? Amúgyis zavar, hogy tüskéi vannak... Nórának a növénye jobban tetszik, neki nem is szúrós, csak két oldalt...na m1... Egy szó, mint száz. Szerintetek felkenjem az arcomra ezt az aloe féleséget?

[link]

2012. márc. 10. 11:58
 1/1 anonim válasza:
Több mint 300 aloe faj létezik világszerte és közülük 5 rendelkezik bizonyítottan gyógyhatással.Az Aloe Barbadensis Miller a leghasznosabb, a legerősebb hatású.Ezt láttad a videón és ezt nyugodtan használhatod nagyon sok mindenre a pakoláson kívül is.Bár mivel ez egy szubtrópusi növény, az itthoni cserepes növény belső összetétele nem lehet egyenértékű egy a saját környezetében élővel. Van egy termékcsalád, ami ennek a stabilizált kocsonyás belső géljét tartalmazza.
2012. márc. 10. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!