Mit ajánlotok hajzsírosodásra?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és tudom,hogy serdülőkorban zsírosabb a haja,bőre az embernek és sok pattanása lesz,de nálam ez a hajzsírosodás nagyon intenzív. Tegyük fel,megmosom a hajam vasárnap szerdán már zsíros. ez normális? mit tudnék tenni,hogy lassabban zsírosodjon? mert mindennap nemtudok hajatmosni,mert hosszú a hajam és kölcséges lenne.(vállamig ér a hajam)2012. márc. 10. 00:50
11/14 anonim válasza:
Aki(k) mindennap hajat mosnak! Nem gondoltatok még bele abba, hogy azért zsírosodik olyan sűrűn, mert hozzá van szokva a hajatok ahhoz, hogy mindennap hajat mostok?
12/14 anonim válasza:
Egy fiúnál nem gáz, ha minden nap mos hajat, max kicsit jobban hullik a haja. Viszont a lányok ajánlom, hogy keressenek fel egy hajklinikát, a nyugati környékén van egy, egy alkalom megéri.
13/14 anonim válasza:
Nekem az vált be hogy babasamponnal, márkát tekintve Gabival mosok hajat + Herba Vita zsíros hajra való hajszesz. Nekem elég 1 héten 1szer mosni.
14/14 anonim válasza:
Vegyél ilyet, nekem a fodrászom rakott rá csütörtökön, de még ma is jól nézett ki a hajam.(jó, nem mentem sehova, de nyilván ha mentem volna, megmosom)
A hajtövedet is megemeli, nem is zsírosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!