Mit ajánlotok hajzsírosodásra?
hajszárítót :D
bocs muszáj voltam - am lehet h csak azért vicces nekem mert álmos vagyok :D
Hm... házi praktikákat nem tudok neked mondani , de a Head & Shoulders az nekem jó volt .
Egyébként ha 1 héten 2 szer mosol hajat , az jó , az nem sok (szerintem).
Ha vasárnap megmosod, akkor szerdára bezsírosodik? Neked aztán nem akármilyen mázlid van! Ez egyáltalán nem zsíros haj és ha belegondolsz, akkor heti kétszer mindenképpen jó dolg hajat mosni, már csak higiéniai okok miatt is.
Én minden reggel hajmosással indítok, mert tetszik-nemtetszik, nem bír ki egy napnál többet a hajam. Reggel megmosom, másnap reggelre olyan, mintha leöntöttek volna egy vödör olajjal. Próbáltam már mindent - ezerféle sampont, hajpakolásokat, citromlevet, sört, száraz sampont és még sorolhatnám és semmi nem vált be. Ez van. Örülj neki, hogy a legnagyobb gondod az, hogy 3 naponta meg kell a hajad mosnod.
25/L
Mindennap hajat mosni ?
Nekem elég 1 héten 2 szer pedig hosszú festett hajam van .
Egyébként rájöttem az sem jó,ha 1 samponnál leállsz évekig.
Bizonyos időközönként váltogatni kell ám !
A hajad nem hullik ? Korpás ?
Hetente 2x hajat mosni egyáltalán nem sok, pont ideális. Én is hetente 2x mosok hajat, vasárnap és szerdán.
16/L
Normális ha ennyit mosod. Amúgy, az sokat segít ha hajmosás után híg ecetes vagy citromleves oldattal átöblögeted a hajad, és ezt utána nem öblíted ki. (Nyugi az ecet szaga elmegy.) De tényleg híg legyen, 1 liter vízbe max. 1-2 evőkanál.
A sampont hígítsd egy kicsit és fontos hogy a hajtípusodnak megfelelő legyen. Esetleg még a szódabikarbóna is lassítja a zsírosodást, ezt sampon helyett használhatod, egy kevés vízzel elkeverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!