Hogyan tudnék olyan hajat csinálni magamnak, mint amilyen Jin Kazamanak (egy kitalált játékkarakter, mutatok róla képeket) van?
Sziasztok!
Másfél éve növesztem a hajam, mar vállig ér, kérdésem, hogy hogyan tudok olyan hajat csináltatni, mint amilyen a kitalált karakternek, Jin Kazamanak van? Természetesen hajlandó vagyok belőle vágatni a cél érdekében
Képek a karakterröl, a hajat nézzétek [link]
Itt pedig egy olyan embert linkelek, akinek a valós életben sikerült megcsinálnia ezt a hajstílust
17:55
Rendben, köszönöm a választ! :) Kérdésem, hogy hogyan kérhetem meg a fodrászt, hogy olyanra vágassa hogy ilyet tudjak kreálni belőle? Valamint ezt minden reggel önmagának megcsinálni nagyjából mennyi idő?
18:10
A vasalás egy olyan dolog, amit mindenképpen szeretnék elkerülni! Semmiképpen nem szeretném csinálni, mert nagyon rövid idő alatt tönkreteszi a hajat, elvékonyítja a szálakat, hosszútávon hajhulláshoz vezet stb Ennek elkerülése érdekében nincs olyan zselé vagy akármilyen módszer, amivel ezt el lehetne kerülni?
19:32
Rendben, nagyon szépen köszönöm a válaszaidat rengeteget segítettél! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!