Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akik festik a hajukat! Magatok...

Akik festik a hajukat! Magatoknak, fodrásznál, vagy egy barát festi?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 18:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Magamnak, sose bíznám másra, de egyszer kipróbáltam. Mivel rendkívül dús és hosszú a hajam, mosással-szárítással 28ezer volt. Mikor én csinálom, sokkal szebb lesz. Szerintem meg lehet tanulni, és a saját hajadat, Te ismered a legjobban(mármint, hogy mire hogyan reagál).
2012. márc. 15. 16:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Régebben nagymamám festette (nem ér nevetni!), anyumét is mindig ő festette, a rövidebbel még jól elvolt, de a hosszabb már nem lett mindig egyenletes. Azóta elköltöztem, most egy haverom festi. Fodrász még nem festette, de nagyon gondolkodom most rajta, nem egyszínűt szeretnék, amit meg profira kell bízni. Csak az meg nem olcsó.
2012. ápr. 2. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!