Passzol szőke haj a kicsit szeplős archoz?
Figyelt kérdés
:$ :S legszivesebben eltüntetném,csúnya nem vagyok tőle,kicsit már szőke a hajam és eddig passzol
eddig sötét hajaim voltak,vagyis egyszer volt majdnem szőke is
2009. jún. 9. 18:39
2/4 anonim válasza:
Nekem egyik barátnőm totál szeplős és természetes szőke haja van ugyanolyan mint amilyen a képen van és rohadt szép az összhatás.Am barna bőrű kb ilyen,csak több a szeplője
3/4 anonim válasza:
Nekem már volt mindenféle színű hajam és a szőkénél maradtam, ez áll a legjobban. Bár nem tudom van-e köze hozzá a szeplőimnek, vagy csak a hófehér bőröm miatt áll ilyen jól:D
4/4 A kérdező kommentje:
a bőröm is fehér :] és igen,sztem sem áll jól egy szinte fekete bőrű csajnak a szőke :D sőt...
köszi :] csak előre ki kell szivatni meg befesteni :P bírja a hajam... de azért félek :S
2009. jún. 9. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!