Baj ha a mutatóujjam hosszabb mint a kisujjam?
Figyelt kérdés
Hosszabb a mutatóujjam a kisujjamnál! Ez baj? Mitől lehet? Nagyon meg vagyok ijedve! Előre is köszönöm!2012. márc. 3. 23:34
1/16 anonim válasza:
hát sajnos ez egy súlyos rendellenesség... :(
az üknagyapámnak a feje hosszabb volt, mint a középső ujja :S bele is halt :S
szerintem le kelessz vágni az egyik ujjadat :( ez így nem normális, hogy tudsz ezzel a nyomorék kézzel fogni?
nagyon sajnállak
Lotti
3/16 anonim válasza:
Semmi gond. Nekem a hüvelykujjam hosszabb, mint a középső ujjam...
4/16 anonim válasza:
Nekem is ilyen rendellenesség volt a kezemen.
Le kellett vágni sajnos.
5/16 anonim válasza:
Menny el vele sebészhez!! Ne várasd a dolgot!! Nem muszály az egész ujjad levágni, elég ha csak egy kicsit vágna belőle és már jó is lessz!!
6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. márc. 4. 00:00
7/16 anonim válasza:
A péniszem nagyobb mint az alkarom! Aki a vonal alatt van az egy jewjellyfag! u mad?
9/16 anonim válasza:
kb. 5 percen keresztül nézegettem. És nekem is hosszabb. de nekem talán még rosszabb, mert mind a két kezemen :S Meg fogok halni!
10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 4. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!