A hajvégápolót le kell e mosni?
vizesen tettem rá, de nagyon zsiros. Mielott meg valaki irna, el tudnam olvasni a tajekoztatot, de nem ir semmit rajta... es neten is kerestem, semmit nem talaltam rola.
Esetleg ismeri valaki? "CAMIL Professional Restoring Serum " Ezt irja rajta. Ja es ajandekba kaptam...
Szilikonos/olajos? Ezeket nem kell lemosni, mert elvileg védőréteget képeznek a hajszálon, hogy az ne tudjon károsodni. Ja és szárazon kend fel csak a hajvégekre és csak egy kis mennyiséget használj. Nekem kallos van, de szerintem hasonló lehet ez is.
Remélem segítettem
Nekem is kallos hajvégápolóm van, ezt nem kell kimosni.
És a legtöbb hajvégápolót sem kell kimosni.
Nekem úgy a legjobb, ha akkor teszem a hajamra, amikor már majdnem száraz, szóval épphogy csak nyirkos. És csak egy borsónyit oszlatok el a hajvégeken.
Nem kell lemosni.
A hajvégápolókat lehet hajmosás előtt vastagabban (de szerintem ez felesleges) vagy nedves/törölközőszáraz hajon vagy már a kész frizurán. Én száraz hajamon szoktam legvégül eloszlatni 1-2 borsónyit...és csak a hajhosszra, töveket kihagyva.:)
Arra azért figyelj, hogy ne olyat vegyél, ami szilikonos, mert az mindent csinál, csak nem ápol...:) Lehet szép tőle, de csak egy réteget képez a hajon...és ha hajat mosol és nem használod akkor olyan a hajad, mintha soha se használtad volna.
Én a Gliss Kur hajolajával vagyok nagyon megelégedve, ez 75 ml, és 2000 valahány...elég drága, de sokáig elég, meg van, hogy leakciózzák.
Vagy gyógynövényboltban kapható kókuszolaj. Én 120 ml-t vettem 1490 forintért...ha 24 fok alatt tárolod viaszos állagú...és kicsit kell felkaparni, majd a kezed melegétől megolvad és jól eldolgozható a hajba, és az tényleg táplál, mert csak kókuszból áll, semmi másból.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!