Nektek hulott a hajatok a bánfi hajszesztől?
Hát akkor nem tudom mit csináljak! Pont azért vettem a hajszeszt, hogy nőjön meg dúsuljon tőle a hajam de ha hullani fog tőle akkor jó lesz, hogy még több kihullik. De sokan azt írták hogy nekik használt ezért is vettem.
de azért köszi a válaszodat!
Egyesek azt irjak h a gyenge hajszalak hullanak ki.
A regi kuramnal nem emlekszem, lehet jobban hullott a hajam tole, de ezzel nem szoktam annyira foglalkozni.
Akkor nagyon sok bebihajam nott ki.
Anyumnak is a ritkas reszeken.
Most kezdek meg egy kurat. Es jah hat latom h mindenhol hajszalak vannak... Mondjuk az en hajambol nem csodalom h ennyi kihullik annyira tonkrevagta a sok festes...
És ezt muszáj a bánfi samponnal használni vagy jó hozzá a rendes sampon is? mert ezt sem tudom, mert sokan írják hogy bánfi samponnal használják és én csak hajszeszt vettem.
hát minden esetre remélem nem fog nagyon hullani a hajam tőle mert így is alig van meg hogy kicsi a hajam így olyan kevésnek látszik! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!