Szerintetek szép ez a hajszín?
Az a helyzet hogy most hamvas szőke vagyok, régóta tetszett ez a hajszín de magamon iszonyat műnek és természetellenesnek érzem:( Ráadásul kaptam pár beszólást amik arra utaltak hogy olcsó és közönséges (nem viselkedtem sose úgy, nem érzem hogy okot adtam volna, így csak a hajamnak tudom betudni.) Nagyon bánt ez a dolog, így úgy döntöttem befestetem valami természetesebbre. Leginkább ez tetszik:
[link] (csak a felső szín, a világosabb)
De ez a kettő se rossz:
Szerintetek szép ez a hajszín, befestessem? Vagy mit ajánlotok? még1: a beszólásokat már nem tudom hogy lereagálni az utóbbi pár napban megpróbáltam elengedni a fülem mellett de nem megy, ti hogy reagálnátok arra ha a hajatokra tennének megjegyzést?:(
Szerintem nagyon szép az első és a második. (főleg az első) Ha úgy érzed jól áll majd, nyugodtan festesd át. :) Lehet hogy ezzel a hajszínnel már nem fognak beszólogatni.
Egyébként konkrétan miket mondtak?
Az én természetes hajszínem nagyon hasonlít a második képen lévőhöz. :) Én nem igazán szeretem, be akarom festeni világos szőkére.
A belinkelt képek közül nekem az 1. tetszik legjobban, de én a helyedben nem törődnék az efféle megjegyzésekkel. Az a lényeg, hogy neked tetsszen...
Szerintem a mésodik a tuti :)
A szőkésbarna,vagy a mézszőke árnyalatai nagyrészt mindenkinek jól állnak(kivéve,ha fekete az eredeti hajszíned)A lényeg,hogy egyszínű legyen a hajad,ne legyen alatta lenőve más szín.Egyébként meg hogyha világos bőröd van,simán bevállalhatod a "svédes"szőkét is.Az kicsit sem erőltetett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!