A hónaljat is lehet gyantázni? Ha igen ott mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 17:16
1/3 anonim válasza:
Persze hogy lehet,de csak akkor hogyha előtte még nem borotváltad ( ami szinte kizárt) úgyhogy így már nem érdemes,ugyanis a szőrszálaknak csak a 60-70 %-át távolítja el..a többi ott marad,és hiába téped nem érsz el jobb hatást :S
De azért egy próbát megér:) hátha neked beválik
2/3 A kérdező kommentje:
már borotváltam :S de azért kipróbálok eggyet!
köszi a választ!
2009. jún. 7. 17:42
3/3 anonim válasza:
kozmetikus vagyok, én én magamnak szoktam gyantázni, már egy ideje. egyszer volt olyan hogy leborotváltam, de akkor nagyon megbántam. utána talán csak 2. alkalommal tudtam rendesen legyantázni, hogy ne maradjon szőr. de én nem patronos gyantát használok oda, hanem korongot, amit gyantamelegítőben kell melegíteni, és ujjal felkenni majd letépni. így meg tudom csinálni mindkét oldalt, és nem szedem le az egészet egyben, hanem kis csíkokban. és nem is tart sokáig, néhány perc alatt megvan. bár attól is függ milyen hosszúak, és mennyire jönnek ki könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!