Mit tegyek nagyon zsiros a hajam s semmi sem hasznal?
Figyelt kérdés
2-3 naponta mosok hajat es sok mindent probaltam mar : nivea, wu2miraculum, csalan, schauma, gyogynovenyes es meg mas shampon2012. febr. 26. 20:03
1/5 anonim válasza:
Olajmentes púderrel a hajtövedet porozd be esténként (reggel is, ha úgy jobban használ), vagy vegyél szárazsampont,valamint hajmosás végén hideg vízzel öblítsd át a fejbőröd, hogy a pórusok visszaszűküljenek!! :) Így nem lesz zsíros! ( A púderes és szárazsamponos megoldásnál szőkék előnyben)
2/5 anonim válasza:
Erboristica nyírfa-menta sampont használtál már?
3/5 A kérdező kommentje:
Még nem mért az használ ?
2012. okt. 15. 15:23
4/5 anonim válasza:
Próbálkozz természetes megoldásokkal, szódabikarbónával és almaecettel mosd a hajad. Neten találsz receptet és videót is.
5/5 anonim válasza:
Én hintőporozni szoktam, és nagyon jó! Szinte mintha frissen lenne mosva... nekem semmilyen kence nem jó, pedig már mindent kipróbáltam.
Ez ugyan csak felületes, de legalább nem kell minden másnap hajat mosnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!