Hasonlítanak ezek a hajak egymásra?
Figyelt kérdés
Ezek bubi hajak,nem?Nektek melyik tetszik jobban?De csak a hajat nézzétek légyszi
2012. febr. 26. 18:09
1/8 anonim válasza:
Nekem az utolsó képen szereplő lány haja tetszik jobban. :)
2/8 A kérdező kommentje:
nekem is :) de az nem túl egyszerű,natúr?Semmi extra nincs benne?!
2012. febr. 26. 18:18
3/8 anonim válasza:
Az első és a második kép ugyanaz, csak más szemszögből. Szerintem a szöszinek jobb a haja. :)
4/8 A kérdező kommentje:
persze,tudom,hogy ugyanaz,csak gondoltam nem látszik kannyira a fazonja
2012. febr. 26. 18:21
5/8 anonim válasza:
#1es vagyok
Szerintem épp az jó benne, hogy nincs benne extra. :D
6/8 A kérdező kommentje:
ilyet otthon is tudok vágni magamnak? vagy van benne valami,amihez fodrász kell,mert ha körbevágom csak, akkor szerintem nem ilyen lesz.Meg nekem kicsit meg van ritkítva a hajam,nem tudom, hogy így fog-e állni
2012. febr. 26. 18:30
7/8 anonim válasza:
Szerintem csak fodrász tudná megcsinálni, mert hátul másképp kell levágni, fokozatot kell belerakni, szerintem. Szóval ne kockáztass! :D
8/8 A kérdező kommentje:
oké,akkor fodrászhoz megyek :) köszi a véleményeteket
2012. febr. 26. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!