Palette tartós hajszínező milyen gyorsan kopik ki?
Vettem egy palette tartós hajszínezőt, be is festettük, marha jó színe volt, az volt ráírva, hogy 24 mosással jön ki, hát nekem már most látványosan kikopott, pedig 4-5x ha megmostam. Még látszik, hogy sötétebb, mint volt, de nem sokkal.
Palette 341 fekete étcsoki vagy mi volt a neve. Kár, úgy tetszett ez a szín, ez másnak is ilyen hamar kikopott? :(
kérdező neked milyen színű alapból a hajad?
én ma akarok venni pont feketét vagy étcsokit
de pont attól féltem h sosem jön ki majd a hajamból,szal engem is kicsit megnyugtat:)
Sötétbarna amúgy is, de nem annyira, mint a dobozon lévő képen. Kb ilyen:
És ez volt a festék:
Olvastam kérdéseket, hogy másnak szénfekete meg hasonló haja lett ettől a festéktől, és ki se kopik, de én nem tapasztaltam ilyet. Szerintem nagyon jó színe volt, és hát ki is kopott. :( Még sötétebb valamennyivel, mint volt, de már csak így nyomokban látok árnyalatokat inkább. :D Vizsgálgattam, hogy lenövésnél látszik-e, de semmi, úgyhogy szerintem hajrá. :) Bár ha te szőke vagy, akkor biztos másmilyen lesz, nekem azért barnából másik barna nem volt olyan jelentős változás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!