2évig szőkítve volt a hajam, de mostmár jó 2éve barna a hajam majdnem hogy fekete, nagyon roncs lett és hosszából nem igen szeretnék vágatni . (többi lent )?
Figyelt kérdés
..festeni is próbálom kevesebbet de valahogy fent kellene tartanom hogy ne legyen igénytelen, valaki tud írni jó hajszinezőt?2012. febr. 21. 09:20
1/2 anonim válasza:
Én azt ajánlom,hogy menj el fodrászhoz.Ő levágja a letört,feltört végeket ezáltal egészségesebbnek tűnik és most szerintem várd meg még regenerálódik.A haj csak akkor szép,ha egészséges!!!
2/2 anonim válasza:
Szerintem is hiába szép a hosszú haj, az csak úgy igaz, ha egészséges. Ha eltöredezett és kiszálkásodott, akkor inkább gusztustalan. Ha meg fekete, akkor még jobban látszik rajta. Szerintem is vágasd le az elhalt részt, hidd el, sokkal szebb lesz, és bár időbe telik, de ha folyamatosan frissítteted majd a későbbiekben a végét, akkor lehet szép és egészséges hosszú hajad. Ezen a hajszínező nem segít, bármi ami nem természetes hatás éri,az károsítja. A későbbiekben légy elővigyázatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!