Mit csináljak a hajammal? Egyszerűen nem bírok vele.
Reggelente mostam eddig hajat... Ha vasalom jól áll ha nem akkor úgy áll mint a szénakazal...
Nos este szeretnék hajatmosni de ha ezt teszem reggelre úgy áll mint a szénakazal kivasalva is...
Álltalában ha vasalni szertném megmosom, hajbalzsam hővédő és úgy alszom el, ha nem akarom kivasalni akkor csak sampon utánna hajolaj.. Mit csináljak hogy reggelre neálljon úgy mint a szénakazal??
öreg nénik hajhálót használnak
használj te is
vagy vágasd le kisebbre mert könyebb lesz gondozni
Szerintem ez tipikusan olyan dolog, amit mindenkinek magának kell kitapasztalnia.
Osztálytársam pl. mindig összefogott hajjal alszik, így nem aludja el a haját. Én nem bírok összefogott hajjal aludni, akármilyen gumit teszek bele úgy is kijön a hajamból éjszaka. Egy barátnőm lazán befonja a haját és úgy alszik, így nem áll reggel szanaszét. Igaz a laza fonás miatt nem lesz szögegyenes, inkább természetes egyenes, ami nagyon szép!
Szerintem ezt a kettőt érdemes kipróbálni. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!