Nagyon árt ez a hajamnak?
Figyelt kérdés
13/l vagyok és vasalom a hajam minden reggel. 150 fokon vasalom, ami a legalacsonyabb, már kissé töredezik. mennyire árt ez a hajamnak?:S mit tudnátok tanácsolni, hogy 'óvjam' ?2012. febr. 26. 12:06
1/4 anonim válasza:
Nagyon káros a hajvasalás! Leginkább úgy, hogy abbahagyod a vasalást, menj el fodrászhoz levágatni a töredezett részeket és használj hetente 1x-2x hajpakolást.
2/4 anonim válasza:
mérsékeld a vasalást, hajmosás után vasald ki az egészet, és reggelente csak igazíts rajta elöl... ezenkívül használj hajvégápolókat (én Schwarzkopfot ajánlom), hővédő spray-t, hajbalzsam, hajpakolások:) ápold a hajadat, akkor nem lehet gond:)
3/4 A kérdező kommentje:
de este kivasalom és reggelre nem marad teljesen ugyanolyan..:S fogjam cofpba vagy haggyam simán és ugy aludjak? (cofpba szoktam)
2012. febr. 26. 14:57
4/4 anonim válasza:
én 2 éve heti 5 ször vasalom nekem is elégg töredezik de használok rá ilyen speckó olajat [link] pont ugyan ilyent és nem is nagyon látszik hogy meg van töredezve . amugy ne aludj ugy hogy copfba van a hajad meg nekem attól i begöndörödik én ugy szoktam hogy simán kiengedem ja meg reggel hajvasalás után pici wax vagy lakk :D 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!