Mivel göndörítsem/hullámosítsam a hajam úgy, hogy egyáltalán ne ártsak a hajamnak?
köszi a válaszokat
utolsó: egyenes hajam van, az alja egy picit hullámos
Diffúzoros hajszárítóval tudod elérni a hullámos vagy göndör hajat. Nekem idén nyáron lesz 2 éve, hogy ilyen hajszárítót használok, névnapomra kaptam! Egyébként nekem van egy kis természetes hullám a hajamban, szóval nekem göndör lesz tőle a hajam, akinek meg nincs hullám benne, annak csak hullámos lesz tőle, szóval nagyon jó, ajánlom neked, megéri megvenni, pl Euronicsben is találsz ilyen hajszárítót, olcsóbb ha megveszed, mert akkor nem kell fodrászhoz menned, te magad is meg tudod csinálni!
26/N
köszönöm de én csak egyszeri alkalomra gondoltam :)
pl az jó ha kis tincsekbe befonom este lefekvéskor és mikor felkelek kiszedem a hajgumikat belőle?
az nem töri meg a hajszálak végét?
Jaa, szóval csak egyszeri...Ahha....Háát, pedig szerintem a férfiak a hullámos hajra buknak, az sokkal nőiesebb, mint az egyenes, a göndör pedig szexi, a hullámos csábítóan vonzó, az egyenes pedig kislányos, olyan a tizenéveseknek van, meg az emósoknak, akik vasalják folyton a hajukat.
Persze, jó úgy ahogyan írtad, hogy befonod, az jó az egyszeri alkalomra. :)
köszi a választ :)
viszont nem kérdeztem szerinted mi szexi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!