Meddig hagyhatom rajta a hajamon? Nedves vagy szárazz hajra vigyem föl?
Nedves hajra kell felvinni. Nem emlékszem pontosan, de vagy 5-10 percig vagy 20-30 percig kell fent hagyni.
Ne hagyd fent egész éjszakára, mert csak rászárad a hajadra. Max. 1 órát hagyd a nedves hajadon. Hidd el, nem használ többet ha egész éjszakára fent hagyod.
Én nagyon sokáig használtam a kallos hajpakolásokat.
Hajmosás után csak a hajhosszra, hajmosás előtt ráteheted a fejbőrödre is, bár oda semmi értelme. Inkább használd úgy, ahogy a használati utasítás írja, tehát hajmosás után hagyd rajta 30-40 percig, majd öblítsd le langyos vízzel.
omg,IQ bajnok
köszönöm a normális válaszokat
Én is ezt használom évek óta, le nem cserélném. :)
Én hajmosás után szoktam felvinni a törölközőszáraz hajamra (ergo átfésülöm, hogy kicsöpögjön a víz és áttörlöm törölközőel), leginkább a hajhosszra. Egy gumival összefogom a hajam, felveszem a zuhanysapit, törölközőbe csavarom a fejem (felturbánolom).
A tégelyen a használati utasításnál kb. 5 percet ír, de van két csomagolású kallos placentás hajpakolás és a másikon 30percet ír. Ezért én min. 30 percig rajtahagyom a hajamon, de van amikor 40-45 percig is. Utána langyos, bő vízzel kiöblítem és kész.
Egész éjszakára semmiképp ne hagyd a hajadon, csak beleszáradnak. :)
16/L
Nagyon szépen köszönöm :)
Akkor vasárnap kifogom próbálni! :)
További szép estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!