Nem lehetne változtatni a hajamon? 12/L
kiengedve nem látszik,de ha felgumizom akkor látszik hogy elől alig van hajam egy bizonyos résznél.ez ellen nem lehetne tenni valamit? jó tudom akkor nem kell felgumiznom de tesi órán kötelező:S meg már az osztálytársaim is ezzel csúfolnak, hogy "úú.te már kopaszodsz?". valahogy így néz ki:
csak nekem még jobban mert hátrafésülöm.
Az "xd"-zés is állati dedó.
Ha így nő a hajad, sok mindent nem tehetsz, ez genetika. de ha hullik, akkor viszont anyukádnak kéne szólni, mert egy kivizsgálás nem árt, lehet hogy valami vitaminhiány.
Érdemes lenne megnéznie a fjed egy szakértőnek.
Amúgy nem muszáj hátrakötni, megteheted azt is, hogy csak oldalra kötös, vagy befonod, így nem látszik a homlokod.
Első válaszoló ezt az üzenetet küldte privátban:
"szo.pd ki a gec.im te gy.ökér"
A nickneve Selfridge4. Bár nem tudom lehet-e valakit ilyenért kitiltani vagy ilyesmi, mindenesetre megtudtuk, hogy az IQ-ja valóban nulla, pontosan, ahogyan azt én gondoltam :) Kedves első válaszoló, te tényleg dedóka vagy.
Szerintem azért el kéne menned szűrésre, nekem se hullott a hajam, csak nagyon megritkult elöl, aztán a végén műteni kellett. Ha érdekel, hogy milyen szűrésekre kéne elmenni, akkor írj:)
Egyébként, ricinus olaj, bánfi sampon, bánfi hajszesz, kovaföld kapszula, esetleg revalid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!