Változtatni szeretnék a hajamon, de nem tudom hogyan!?
Figyelt kérdés
hát közepéig érő hajam van,hullámos,inkább ugy mondanám h összevissza hullámos,fekete volt de már 1 éve nem volt festve,újjaítani szeretnék linkelnétek nekem képeket?fehér a bőrőm vagy is kicsit barnább az átlagos fehér bőrnél és barna a szemem!előre is köszönöm2010. júl. 10. 15:11
1/1 anonim válasza:
nemnagyon értem h mit szeretnél... :S nyíratni is vagy csak ugy akarod h kicsit másabb legyen a formája?? :? mert akkor feltűzhetnéd ilyen melegben,esetleg fonhatnád.. buliba vagy csak simán estére pedig begöndöríthetnéd hajvasalóval.. :P ittvan pár kép amik sztemtökjook.. :)
ha még kellenének linkek akkor szolj,ja és ird meg melyik tetszett.. remélem vmeik jó lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!