Hogy kell jól használni az arlemosó gélt? Ti hogy használjátok? Háromféle variációt is olvastam
- egy kevés mennyiséget vigyen fel a nedves arcbőrre, kevés vízzel habosítsa fel és körkörös mozdulatokkal oszlassa el az arcbőrön. Bő langyos vízzel öblítse le.
- nedvesítse be az arcot kevés vízzel, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be a gélt. Ezután öblítse le az arcát
- nedves kézzel masszírozzunk nagyobb mennyiséget az arc bőrébe. Alaposan öblítsük le.
Majdnem ugyanaz a három, de azért mégsem.
Ti hogy csináljátok? Van jelentősége?
:)
Ha egy flakonra rá van írva az egyik módszer, akkor a másikfajta módszer nem is jó annál?
Azt hittem bármelyiket lehet bármelyiknél
Tök mindegy. Én a 2. módszert használom MINDEGYIK fajtánál, eszembe sem jut elolvasni az utasítást, annyira egyértelmű.
Nem kell túlmisztifikálni az arclemosót, pont annyi a funkciója, hogy lemossa a koszt a bőrről. Nincs olyan technika, amivel jobban vagy kevésbé jól tisztítod meg a bőröd a napi szennyeződésektől.
Kb. fél percig ha érintkezik a bőröddel, nem kell tőle csodát várni. A lényeg, hogy vízzel érintkezzen, mert így, habosan tudja kifejteni a tisztító funckióját.
Köszi a válaszokat!
Tehát a megnedvesített bőrbe belemasszírozzátok. Vízzel nem habosítjátok fel, mielőtt leöblítitek?
Szerintem túlliheged ezt az arclemosó-témát, tényleg nem kell túlmisztifikálni. :)
De akkor elmondom, én hogy szoktam:
először benedvesítem az arcom, utána nyomok a kezembe egy kevés gélt, összedörzsölöm a két tenyerem között (így habosítom fel), majd belemasszírozom az arcbőrömbe. Ezután lemosom.
Ennyi. :)
Köszi :)
Lehet hogy túllihegem egy kicsit, de szeretném jól használni, hogy hatásos is legyen :)
Igen. :) Én úgy szoktam radírozni, hogy közvetlenül az arclemosó után, tehát mikor már leöblítettem a lemosót, és eleve vizes az arcom és a kezem, akkor nyomok egy kis radírt a tenyerembe, eloszlatom/habosítom, mint a gélt, és körkörös, radírozó mozdulatokkal alaposan belemasszírozom a bőrömbe.
Utána leöblítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!