Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell jól használni az...

Hogy kell jól használni az arlemosó gélt? Ti hogy használjátok? Háromféle variációt is olvastam

Figyelt kérdés

- egy kevés mennyiséget vigyen fel a nedves arcbőrre, kevés vízzel habosítsa fel és körkörös mozdulatokkal oszlassa el az arcbőrön. Bő langyos vízzel öblítse le.

- nedvesítse be az arcot kevés vízzel, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be a gélt. Ezután öblítse le az arcát

- nedves kézzel masszírozzunk nagyobb mennyiséget az arc bőrébe. Alaposan öblítsük le.

Majdnem ugyanaz a három, de azért mégsem.

Ti hogy csináljátok? Van jelentősége?

:)

2012. febr. 24. 14:22
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Elírtam: arclemosó gél
2012. febr. 24. 14:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindre rá van irva,hogy hogy használd. Én a benedvesitett arcra teszek a gélből,bemasszirozom,majd lemosom. Szerintem ez a legjobb.
2012. febr. 24. 14:26
 3/14 A kérdező kommentje:

Ha egy flakonra rá van írva az egyik módszer, akkor a másikfajta módszer nem is jó annál?

Azt hittem bármelyiket lehet bármelyiknél

2012. febr. 24. 14:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy. Én a 2. módszert használom MINDEGYIK fajtánál, eszembe sem jut elolvasni az utasítást, annyira egyértelmű.

Nem kell túlmisztifikálni az arclemosót, pont annyi a funkciója, hogy lemossa a koszt a bőrről. Nincs olyan technika, amivel jobban vagy kevésbé jól tisztítod meg a bőröd a napi szennyeződésektől.

Kb. fél percig ha érintkezik a bőröddel, nem kell tőle csodát várni. A lényeg, hogy vízzel érintkezzen, mert így, habosan tudja kifejteni a tisztító funckióját.

2012. febr. 24. 14:34
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tehát a megnedvesített bőrbe belemasszírozzátok. Vízzel nem habosítjátok fel, mielőtt leöblítitek?

2012. febr. 24. 23:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Akarom mondani egy kis vízzel nem habosítjátok fel, miután felviszitek az arcra?
2012. febr. 26. 01:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem túlliheged ezt az arclemosó-témát, tényleg nem kell túlmisztifikálni. :)

De akkor elmondom, én hogy szoktam:

először benedvesítem az arcom, utána nyomok a kezembe egy kevés gélt, összedörzsölöm a két tenyerem között (így habosítom fel), majd belemasszírozom az arcbőrömbe. Ezután lemosom.

Ennyi. :)

2012. febr. 26. 11:49
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Lehet hogy túllihegem egy kicsit, de szeretném jól használni, hogy hatásos is legyen :)

2012. febr. 26. 22:09
 9/14 A kérdező kommentje:
A bőrradírnál is így kell?
2012. febr. 27. 01:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen. :) Én úgy szoktam radírozni, hogy közvetlenül az arclemosó után, tehát mikor már leöblítettem a lemosót, és eleve vizes az arcom és a kezem, akkor nyomok egy kis radírt a tenyerembe, eloszlatom/habosítom, mint a gélt, és körkörös, radírozó mozdulatokkal alaposan belemasszírozom a bőrömbe.

Utána leöblítem.

2012. febr. 27. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!