Anyukám szerint nem állna jól nekem a világos szőke, pedig olyat szeretnék. Anyukám lehet hogy elfogult egy kicsit, nem? Egy barátom ajánlotta am ezt a szőkét. Szerintetek, olvassátok el?
Tudom, látatlanba nem lehet dönteni, de mégis mit tanácsolnátok? Nézegettem a bőrszínemet, mert ahhoz kell végülis passzolnia a hajamnak. Nem tudjuk eldönteni hogy meleg vagy hideg tónusú e, én világosbarnának látom a tükörben, mások szerint olyan világos, hogy már-már sápadt, fehéres. Valahol olvastam, hogy a tónus a pigmentek variációjától függ, van akiben több a kék, másban a sárga, vagy piros, de ezt magaom nem tudom eldönteni. A könyökhajlatomat is néztem kéknek látszik e az ér rajta, vagy inkább zöldesnek, de ezt se tudom.
Najó, annyit tudok hogy tuti nem rózsás a bőröm. Napon szépen le szoktam barnulni, nem szoktam leégni, max egy kis bőrpír ami egy nap alatt elmúlik.
A szemszínem zöld, a pupillához közeli részen sárgás-okkeres résszel, hajszínem közép barna.
Ezek alapján mit gondoltok a világos szőke hajról?
Ez a szőke nagyon mű hatású, elég ronda, tipikusan "szivatott szőke"..
Ha már szőke, akkor ilyesmi inkább.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!