Több kérdésem is lenne! Száraz az arc bőröm mit tegyek?
több kérdésem is lenne, nem csak az az egy amit kiírtam.
Először is, hogy száraz a bőröm:/ de nem kenhetem semmivel:/ mert érzékeny is a bősöm és azonnal kipirosodik, kicsit, vagy pattanásom lesz.
2.h folyamatosan szedem a szemöldököm,de mégsme tudom normálisan ki szendi :/ kozmetikushoz nem akarok elmenni, mert allergiás vagyok a gyantára, azért meg h csipesszel kiszedje a bajszom:P és a szemöldököm nem fizetek 1500 ft ot. azért is rossz mert az alapozó rámegy a szemöldökömre :/és alig tudom leszednixD meg nem néz ki jól.
3. jövőhéten lesz a szalagavató bálam, és a tél miatt most nagon rossz a bőröm :( tanácsolták, h gőzöljek, a bál napjáig, jót tesz(kamillás gőzölés) de nemtudom sztetek ? fonsot lenne, mert nem akarok rondán kinézni, mégis csak egy bál, ott csinosban minden, és akkor az arcom ronda :/ a képek is örökre szólnak és nem akarom h ha vissza nézem akk vmi ronda arcút lássak :/ az is nehezíti h beteg vagyok:/ így az orrom is piros meg minden:/
4. az utóbbi betegségem óta, mert most nagyon benne vok, volt egy elég nagy herpeszem :/ és a piros nyoma megmaradt a szám felett :( arra azt mondták h tegyek rá aloe verát... az hatásos ? kb 1 hetem van eltüntetni:/ meg rendbe hozni a bőröm meg meggyóguylni :/
ha privibe ír vki vmi tancsot, tapasztalatot, az se gond, örömmel fogadom a tanácsokat :)
Sajnos ebbe nagyon nem vok tapasztalt:/ bocsi h hosszú:(
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!