Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak a hosszú hajú nő lehet...

Csak a hosszú hajú nő lehet szép és nőies?

Figyelt kérdés

Világ életemben hosszú hajam volt (hátközép vagy még annál is hosszabb), de sosem voltam teljesen kibékülve magammal. Szép volt, szép volt, de én nem tudtam magamnak frizurát készíteni, vagy copfban volt, vagy kiengedve. Ennyi. Mindig vágytam arra, hogy kipróbáljak egy rövid fazont, aztán bele is vágtam és láss csodát azon ritka személyek közé tartozom, akik nem bánták meg ezt a lépést. Sőt!

Sok pozitív visszajelzést kaptam, pedig elég szembetűnő lett a változás, és ami a lényeg, magamnak is jobban tetszem így, jobban érzem magam általa. Viszont annyi olyan véleményt olvasok, hogy egy rövid hajú nő szinte nem is nő, stb, hogy most elbizonytalanodtam. Létezik, hogy valakinek jobban áll a rövid haj, mint a hosszú?

Megmondom őszintén, hogy megdöbbenve olvastam azokat is, akik mereven elutasítják pl. Ördög Nóri frizuráját. Persze nem az extravagáns változataira gondoltam, hanem amikor egyszerűen áll neki. Először valóban szokatlan volt, de azóta egyértelműen azt állapítottam meg, hogy sokkal jobban áll neki, ráadásul egy szép arcú nőnek sokszor erőteljesebben kihangsúlyozza a vonásait egy rövid haj. Vagy nem jól gondolom?

Véleményeket várok!

2012. febr. 20. 15:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a kérdésed hülyeség... Halle Berry? Macskanő? Rémlik?
2012. febr. 20. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem. A rövid haj is lehet nőies, szerintem a nőiesség főleg a viselkedésben, az erkölcsösségben nyilvánul meg, nem külsőségekben.
2012. febr. 20. 16:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem ilyen válaszra voltam kíváncsi... és légyszives ne olyannal példálózz, akiről fogalmad sincs, hogy a valóságban tényleg úgy néz-e ki. Valós, hús-vér nőkre gondoltam...nem filmsztárokra. És ha most valaki azzal jön, hogy Ördög Nóri is sztár, akkor arra meg előre az a válaszom, hogy vele találkozhatunk a hétköznapokban is.
2012. febr. 20. 16:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Első válaszadónak szólt a komment természetesen.
2012. febr. 20. 16:02
 5/11 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok: igen, persze hogy létezik, hogy valakinek jobban áll! Egyetértek veled, és ha Te is jobban érzed magad a rövidebb hajjal, akkor nincs is kérdés!
2012. febr. 20. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
mi az hogy a valóságban tényleg úgy néz e ki? a rövid haj az rövid haj te! itt most nem a sminkről meg hogy milyen vékony volt szó...
2012. febr. 20. 16:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Teljesen jól gondolod. A rövid haj általában a nagyon szép arcú, jó arccsontozatú hosszú kecses nyakú nőknek nagyon jól áll. Még jobban kiemeli ezeket, felesleges is eltakarni egy nagy lobonccal. Példák: Erős Antónia, Audrey Hepburn, Halle Berry. Victoria Beckham

De ha megnézed például Jennifer Anistont már nem tudnám elképzelni rövid hajjal mert neki nincs túl szerencsés arca. Tehát a te esetedben lehet, hogy ez volt a legjobb választás.

2012. febr. 20. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a rövid haj, főleg nem Ördög Nóri fazonja, olyan mint egy moncsicsi. Mérföldekkel jobban nézett ki hosszú hajjal. Én határozottan hosszú haj párti vagyok.
2012. febr. 20. 18:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is hosszú haj párti vagyok, de vannak olyan nők akiknek tetszik a rövid hajuk, meg jól is áll nekik, de én magamon nem tudnám elképzelni, főleg úgy hogy elég hülyén is néznék ki fiús rövid hajjal.
2012. febr. 20. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Sokkal több pozitív visszajelzést kapok, amióta rövid hajam van. A hosszú hajammal semmit nem lehetett kezdeni, a hajsütővel nem értem el tartós eredményt soha. Az meg, hogy össze volt kötve, esetleg szétengedve, nem volt túl változatos. A rövid hajjal naponta újulok, és persze nem utolsó szempont, hogy macera sincs vele annyi reggelente:).
2012. febr. 20. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!