Csak a hosszú hajú nő lehet szép és nőies?
Világ életemben hosszú hajam volt (hátközép vagy még annál is hosszabb), de sosem voltam teljesen kibékülve magammal. Szép volt, szép volt, de én nem tudtam magamnak frizurát készíteni, vagy copfban volt, vagy kiengedve. Ennyi. Mindig vágytam arra, hogy kipróbáljak egy rövid fazont, aztán bele is vágtam és láss csodát azon ritka személyek közé tartozom, akik nem bánták meg ezt a lépést. Sőt!
Sok pozitív visszajelzést kaptam, pedig elég szembetűnő lett a változás, és ami a lényeg, magamnak is jobban tetszem így, jobban érzem magam általa. Viszont annyi olyan véleményt olvasok, hogy egy rövid hajú nő szinte nem is nő, stb, hogy most elbizonytalanodtam. Létezik, hogy valakinek jobban áll a rövid haj, mint a hosszú?
Megmondom őszintén, hogy megdöbbenve olvastam azokat is, akik mereven elutasítják pl. Ördög Nóri frizuráját. Persze nem az extravagáns változataira gondoltam, hanem amikor egyszerűen áll neki. Először valóban szokatlan volt, de azóta egyértelműen azt állapítottam meg, hogy sokkal jobban áll neki, ráadásul egy szép arcú nőnek sokszor erőteljesebben kihangsúlyozza a vonásait egy rövid haj. Vagy nem jól gondolom?
Véleményeket várok!
Teljesen jól gondolod. A rövid haj általában a nagyon szép arcú, jó arccsontozatú hosszú kecses nyakú nőknek nagyon jól áll. Még jobban kiemeli ezeket, felesleges is eltakarni egy nagy lobonccal. Példák: Erős Antónia, Audrey Hepburn, Halle Berry. Victoria Beckham
De ha megnézed például Jennifer Anistont már nem tudnám elképzelni rövid hajjal mert neki nincs túl szerencsés arca. Tehát a te esetedben lehet, hogy ez volt a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!