Miért töredezik a szakállam?
Lehet, hogy egyéni adottság. Van akinek töredezik a haja, körme, másnak pedig soha életében.
Talán próbálj meg multivitamint szedni, egészséges táplálkozni (nézethetsz általános vérképet is, hátha megtudod mi a probléma, az amúgy is hasznos dolog).
Illetve biztosan vannak szakáll ápolásához kifejlesztett termékek is, de talán nem ártana, ha használnál rá mondjuk hajbalzsamot vagy inkább hajpakolást, vagy ilyesmit. Bár nekem nincs szakállam, ha belegondolok szerintem azt is hasonlóan a hajhoz, ápolni kell. Pláne ha a tiéd alapból nem annyira erős, mint másoké.
Fodrászkellékes üzletet keress és ott vegyél hajpakolást (sokkal gazdaságosabb ott vásárolni, profi minőség és gyakran fél vagy 1 litert kapsz azért az árért, amiért drogériában csak 100-300 millilitert). Nyugodtan hagyd rajta fél órán keresztül is, vagy tovább, hetente több alkalommal. Rugalmas, és egészségesen fényes lesz tőle, idővel a töredezés is megszűnik.
Köszönöm a válaszokat!
A szakállam hosszúsága hát..nem mondanám hosszúnak, sőt igazából szakállnak se hívnám, inkább "szakállka". Másfél éve növesztem, de csak 2 cm-es. Ez engem zavar, pedig előtte éveken keresztül borotváltam. Én is valamiféle balzsamra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!