Melyik a jobb? A gyanta vagy a szőrtelenítő krém?
Réóta borotválom már a lábamat és már nagyon unom és ha leszedem másnapra már szúr. Elgondolkoztam ezen a két szőrtelenítésen, csak nem tudom melyik a jobb és hatásosabb. Mind a kettőről hallottam jót és rosszat, de nem tudom eldönteni. A gyanta után mennyi ideig marad teljesen sima a lábam? Erősebb lesz tőle a szőr? Sötétebb esetleg? Krémmel mi a helyzet? Hogy kell használni? Mennyire hatásos?
tapasztalatokat és véleményeet kérek. Tudom a gyanta elég fájdalmas, de max a lábamon használnám csak és ott jobban kibírnám a fájdalmat mint pl a hónaljamon. Köszönöm előre is!
Jah még annyit hogy kb melyik mennyibe kerül? A márkásabbat (pl: Veet) vagy a sima "ócska" márkát vegyem?
STOP!!
mielött évedésbe esnénk ismerősöm több mindt 10 éve gyantázza a lábát elhihetitek nem ritkul .
viszont lassabban nő, és nem erősödik . Nagyon picit fáj de én pl szeretem a fájdalmat ez számomra nem gond!
és a szőrtelenítő krémről anniyt hogy olyan mindta vennél egy Borotválkozó habot bekennéd és leborotválnád. szov ugya az amit eddig csináltál. olyan lesz tőle a lábad mindt a pasiknak a pofájuk csupa borosta
szov szerintem inkább fájdalomra fel .
jah és márkák . én a dm-ben kaható kerek dobozos csantát hazsnálom . de ajánlanám a falkonosat enneka végén egy görgő szerű van ami pont olyan széles mindt egy lehúzócsík .
viszont ehez a dm-eshez nem kell csík és a kis dobozos ami egyszerre neked elég 399Ft. és igencsak jo
fájdalomra fel =)
vettem egy 1000 FT-os gyantát. 20 csík. nem vmi márkás, de elsőre szerintem tökéletes és ha nem válik be akkor maradok a borotvánál. :)
Köszönöm a tippeket, jöhetnek még
Épp 2 nappal ezelőtt vettem szőrtelenítő krémet... 2 félét.
Az egyik Oplica márkájú,nem ajánlom senkinek,mert nem vált be, ráadásul az "illata" sem egy leányálom...szóval olyat NE!!!
A másik X-epil....annak nincs kellemetlen szaga,viszont az sem vált be...szóval azt sem!
Veet márka NEM VOLT a boltban,pedig kifejezetten azt kerestem....elfogyott.Szóval arról nem tudok véleményt mondani.Ha már nem akarsz borotvát,akkor maradj a gyantánál,szerintem.Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!