Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a jobb? A gyanta vagy...

Melyik a jobb? A gyanta vagy a szőrtelenítő krém?

Figyelt kérdés

Réóta borotválom már a lábamat és már nagyon unom és ha leszedem másnapra már szúr. Elgondolkoztam ezen a két szőrtelenítésen, csak nem tudom melyik a jobb és hatásosabb. Mind a kettőről hallottam jót és rosszat, de nem tudom eldönteni. A gyanta után mennyi ideig marad teljesen sima a lábam? Erősebb lesz tőle a szőr? Sötétebb esetleg? Krémmel mi a helyzet? Hogy kell használni? Mennyire hatásos?

tapasztalatokat és véleményeet kérek. Tudom a gyanta elég fájdalmas, de max a lábamon használnám csak és ott jobban kibírnám a fájdalmat mint pl a hónaljamon. Köszönöm előre is!

Jah még annyit hogy kb melyik mennyibe kerül? A márkásabbat (pl: Veet) vagy a sima "ócska" márkát vegyem?

2009. jún. 4. 22:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

STOP!!

mielött évedésbe esnénk ismerősöm több mindt 10 éve gyantázza a lábát elhihetitek nem ritkul .

viszont lassabban nő, és nem erősödik . Nagyon picit fáj de én pl szeretem a fájdalmat ez számomra nem gond!

és a szőrtelenítő krémről anniyt hogy olyan mindta vennél egy Borotválkozó habot bekennéd és leborotválnád. szov ugya az amit eddig csináltál. olyan lesz tőle a lábad mindt a pasiknak a pofájuk csupa borosta

szov szerintem inkább fájdalomra fel .

jah és márkák . én a dm-ben kaható kerek dobozos csantát hazsnálom . de ajánlanám a falkonosat enneka végén egy görgő szerű van ami pont olyan széles mindt egy lehúzócsík .

viszont ehez a dm-eshez nem kell csík és a kis dobozos ami egyszerre neked elég 399Ft. és igencsak jo

fájdalomra fel =)

2009. jún. 7. 17:38
 12/19 A kérdező kommentje:

vettem egy 1000 FT-os gyantát. 20 csík. nem vmi márkás, de elsőre szerintem tökéletes és ha nem válik be akkor maradok a borotvánál. :)

Köszönöm a tippeket, jöhetnek még

2009. jún. 7. 17:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a gyantát, de nem bírtam ki és csak egy 5 cm-es helyen szedtem le. Ez tegnap este volt és még most is piros az egész, belilult picit és vérzett is. Ez első alkalommal normális? Kb mekkora szőrnél ajánlatos gyantát használni?
2009. jún. 8. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is vettem gyantát cspa vörös és kiütéses lett a lábam lehet h márkásat kell venned meg nekem is:D
2009. júl. 5. 17:36
 15/19 anonim válasza:

Épp 2 nappal ezelőtt vettem szőrtelenítő krémet... 2 félét.

Az egyik Oplica márkájú,nem ajánlom senkinek,mert nem vált be, ráadásul az "illata" sem egy leányálom...szóval olyat NE!!!

A másik X-epil....annak nincs kellemetlen szaga,viszont az sem vált be...szóval azt sem!

Veet márka NEM VOLT a boltban,pedig kifejezetten azt kerestem....elfogyott.Szóval arról nem tudok véleményt mondani.Ha már nem akarsz borotvát,akkor maradj a gyantánál,szerintem.Remélem tudtam segíteni! :)

2010. aug. 30. 14:14
 16/19 anonim válasza:
Én itt [link] az olvastam, hogy a krém hatásosabb, de ezt mindenki döntse el saját maga. A szőrtelenítés olyan mint a puding, ki kell próbálni...
2010. nov. 12. 14:04
 17/19 anonim válasza:
Azt tanácsolom, hogy a nunidat viszont ne szőrtelenítsd, legfeljebb csak annyit, hogy fürdőruha alól ne lógjon ki, mert az nagyon szép.
2012. máj. 22. 21:03
 18/19 anonim válasza:
Én is sokáig borotváltam és én kipróbáltam a Veet zselégyantát, de valami iszonyat fájdalmas volt és ugyanúgy visszanőtt pár nap után a szőr..Aztán vettem az Auchanban egy Delia (lengyel) szőrtelenítő krémet és az olyan szépen leszedte a lábamról, hogy most, lassan két hét után csinálom újból, mert elég lassan nő vissza és sokkal gyengébb szálak jelentek meg, mint mikor borotváltam! Azt hiszem 500Ft (érzékeny bőrűeknek, zöld színű dobozban van), de véleményem szerint jobban megéri, mint a Veet gyanta vagy mondjuk a Veet szőrtelenítő krém (azt is kipróbáltam, tovább rajtahagytam, mint a tájékoztatóban leírták, de egy szálat sem szedett le) :)
2013. ápr. 16. 20:54
 19/19 Leylala válasza:
Amúgy én 2 évig borotváltam és aztán egyszer le lett gyantázva és kb 1 hónapig ki se nőtt , majd utána rögtön ritkult is... szval nekem ez ilyen gyors dolog volt. Azóta nem használtam gyantát, mert egyedül egyszerűen nem akar összejönni. De ahogy én elképzeltem, kb. még 3 alkalom és talán ki se nőtt volna. Szőrtelenítőről meg annyit hogy semmiben sem különbözik a hatása a borotvától.
2014. ápr. 19. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!