Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a jobb? A gyanta vagy...

Melyik a jobb? A gyanta vagy a szőrtelenítő krém?

Figyelt kérdés

Réóta borotválom már a lábamat és már nagyon unom és ha leszedem másnapra már szúr. Elgondolkoztam ezen a két szőrtelenítésen, csak nem tudom melyik a jobb és hatásosabb. Mind a kettőről hallottam jót és rosszat, de nem tudom eldönteni. A gyanta után mennyi ideig marad teljesen sima a lábam? Erősebb lesz tőle a szőr? Sötétebb esetleg? Krémmel mi a helyzet? Hogy kell használni? Mennyire hatásos?

tapasztalatokat és véleményeet kérek. Tudom a gyanta elég fájdalmas, de max a lábamon használnám csak és ott jobban kibírnám a fájdalmat mint pl a hónaljamon. Köszönöm előre is!

Jah még annyit hogy kb melyik mennyibe kerül? A márkásabbat (pl: Veet) vagy a sima "ócska" márkát vegyem?

2009. jún. 4. 22:00
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Epilátort ne ajánljátok, mert 1x kipróbáltam a lábamon, de sírtam a fájdalomtól :S:S:S

gyanta ugye nem annyira fájdalmas?

2009. jún. 4. 22:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Én gyantázni szoktam.A gyanta után 2 hétig sima marad a bőr,azután már elkezd nőni(de lassan nő).A szőr az elgyengül és állítólag ritkulnia kéne,ha sokat használod.

Én eleinte ócskával kezdtem,aztán rátértem a veet-re.Szerintem első alkalommal te is márka nélkülit vegyél és ha nem sikerülne a gyantázás,akkor nem fájna annyira a szíved.Veet kb 1600Ft,márka nélküli kb 1100-1200FT.

A krémekről max annyit tudok ,h nem sokkal ér többet a borotvánál.Szerintem felesleges rá pénzt kidobni.De ezt te tudod...

2009. jún. 4. 22:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyantát válaszd. Miért? Azért mert a szőrtelenítő krém is kb. annyit ér mint a borotva, 2-3 napig jó, de aztán kezdheted elölről az egészet. A gyanta az 3-4 hétig tartós, a szőr halványodni fog (esetleg ritkulni). Szerintem nem is fájdalmas - én kozmetikushoz járok - láb+hónalj. Ki lehet bírni!!
2009. jún. 4. 22:35
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
A szőrtelenítő krém több ,mint egy hétig tart a gyanta 3 hét mondjuk nekem gyenge még a szőröm nem régóta csinálom.
2009. jún. 4. 22:39
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyanta! Igaz, kicsit fáj, de gondolj abba bele, mennyi vegyi anyag van a szőrtelenítő krémekbe. Én használtam habot is, úgy bizsergett tőle a lábam, hogy azóta nem is használom. Amúgy a krémnek pár napos a hatása, míg a gyantának 2 hét.
2009. jún. 5. 15:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
ezt a kérdést én tettem fel!
2009. jún. 5. 15:34
 7/19 anonim ***** válasza:
2009. jún. 5. 15:36
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én szőrtelenítő krémet használok,és nekem nagyon bevált.Ha te is emelett döntenél,akkor először érzékeny bőrre vásárolj szőrtelenítő krémet,mert nemtudhatod még a hatásait!A gyanta kicsit kellemetlen érzés,így azt én nagyon nemajánlom.

:) puszi

2009. jún. 5. 17:31
 9/19 anonim ***** válasza:

Szia!Ha már szőrtelenítő krémről van szó,akkor már Veet. :D Ez nagyon jó márka,és többféle fajta is van belőle.Pl. amit tusolás közben is használhatsz,bikinivonalra,hónalj...stb. ;)

Nekem a Veet vált be, és amit én vettem 1200 ft volt,de nagyon sok alkalomra jó volt,és kb. 2-3 hétig nemis kell leszedned a szőrt a lábadról,mert sima,és selymes lesz.

2009. jún. 5. 17:38
 10/19 A kérdező kommentje:

15:34-es. Én nem egészen olyan kérdést tettem fel mint te. :)

Amúgy köszönöm a válaszokat, szívesen várok még.

Sok vacilálás után a gyanta mellett döntöttem, és vettem egy nem vmi márkásat. A krémről sok rossz dolgot hallottam így hát marad a gyanta :) Kipróbálom először a gyantát, ha nem válik be vagy fájdalmas akkor a krémet is kifogom. Még1x köszönöm a válaszokat. :)

2009. jún. 5. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!