Az igaz, hogy ha sok csokit, édességet eszünk, akkor több pattanás jelenik meg az arcon?
Figyelt kérdés
2007. aug. 2. 18:07
1/9 anonim válasza:
Szia! Igen, igaz, és a bőr is zsíros lessz tőle, nah és a legrosszabb, hogy a feneked is nagy lessz!! :'(
2/9 anonim válasza:
sajnos igen és el is hizhatsz töle.:D
3/9 anonim válasza:
Igen, igaz, tapasztalatból mondom...:(
4/9 anonim válasza:
Most volt egy műsor a Spektrumon ezzel kapcsolatban. Azt mondták, hogy a csokitól nem jelentkezik pattanás, viszont a süteményeket nem árt kerülni!
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem így van.A keserűcsoki pl.nagyon jótékony hatással van a szervezetre.Különben meg mennyi a sok?
Kerüld a fűszeres zsíros ételeket,és rendszeresen tisztítsd ki a pólusokat.A teafaolaj beszabályozza a bőrműködést.Jó csokievést!
6/9 anonim válasza:
Én is azzal értek eggyet hogy a csoki árt a bőrnek sőt még a hajnak is mert korpás lesz.. Viszont a fekete csoki azon kívül hogy hízlal csomó jótékony hatása van pl: a bőrre..
7/9 anonim válasza:
Én is hallottam ezeket a "legendákat" a csokiról meg a mogyoróról. Marhaság! Nálam semmi összefüggés nem volt. Csokit s mogyorót zabálva is van, hogy megjavul az arcom.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem....en rengetek csokit szoktam enni naponta,de nem pattanasos az arcom es nemis korpas a hajam.A szervezettol fugg az egesz,kinek milyen....
9/9 anonim válasza:
Ez a csokis dolog szerintem sem igaz.
Nekem sosem lett tőle pattanásom. Inkább,ha sok cukrozott üdítőt ittam, a tejtől és a sós dolgoktól.( csak laktózmenteset ehetek egyébként is)
Ez emberfüggő, kinek milyen a szervezete. A korpa pedig nem ettől alakul ki, ez téves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!