Wella color touch 5, 0 hajszínezőnek mi a Majirel ugyanilyenszínű, de festék változata?
Figyelt kérdés
Talán a 6,0-ás? Köszi ha segítesz.2012. febr. 16. 22:08
1/4 anonim válasza:
megmondom őszintén, szerintem színezőt és festéket nem lehet összevetni, különösebben, ha fontos neked a végeredmény, ugyanis ugye míg a szinező nem jut be a kutikula pikkelyeken belülre, csak azt, kívülről megszínezi, a festék meg behatol, és ott, biokémiai folyamatok lejátszódása mellett megváltoztatja a hajban lévő pigmenteket, így szerintem nem lehet egy szinezőnek (ami csak fényt, árnyalatot ad) és a festéknek (ami teljesen átalakít) közös "nevezője". esetleg a színskálán találhatsz hasonló színt, de nem tudhatod, hogy felkenve milyen eredményt kapsz. tuti nem lesz egyforma.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Tudom, h nem lesz egyforma, de legalább nagyon hasonlítson. Ezt egy fodrászkellékes adta helyette, de itthon megijedtem, amikor láttam, hogy a Wella középbarna helyett egy Majirel sötétszőkét adott. Tudom, h nem az elnevezés a lényeg, de akkoris ijesztő.
Köszi még egyszer.
2012. febr. 17. 10:20
3/4 anonim válasza:
egy középbarna és egy sötétszőke között nem sok a különbség :) azt meg számold bele, ha felkened és nagyon sötét/nagyon más színű, mint gondolnád, de az sokat fakul/kopik, főleg attól is függ, hogy milyen színű az alapja a hajadnak, meg mivel volt festve előtte, volt-e szőkítve az elmúlt 1-2 évben, stb. egy fodrászkellékesnek kellene értenie hozzá, szóval ne aggódj szerintem:)
4/4 A kérdező kommentje:
kedves vagy, nagyon szépen köszönöm.
2012. febr. 20. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!