Már megint kivakartam bőrömet? Ekcémások mivel csillapítjátok a sebeiteket?
frankó most ég piros sebes és több ilyen folt is van rajtam ,egyszerűen szörnyű ez az állapot , a tél számomra ilyen szempontból borzalmas, sokszor voltam már bőrdokinál mind mind rossz amit felír, mosakodókenőcs szterodios krém,sokmdnet kipróbáltam már amúgy mosópor pamut cuccok kevesebb fürdés , bőrömet nem is habosítom csak a hajlatokban mosakszom jól bekrémezem magamat utána de mégis van úgy hogy bedurran ,nem tlaálom az okát hogy mi okozza ,egyszerűen télen iylen rossz a bőröm.....
ti mit csináltok???
én 3 éves korom óta ekcémás vagyok. az ország összes bőrgyógyászatát végigjártuk a szüleimmel kiskoromban, akár milyen krémet kevertek ki, írtak föl, nem segített.
de volt valami Aloeverás "förszt", (nemtudom hogy írják) az spray-s folyadék, azt fecskendeztük a kezemre, az csípte, kipirosította, de tűrtem, utána levitte a gyulladást, és egy hétig tünetmentes voltam. utána visszajött az ekcéma, de ez már haladás volt. Azóta elfogyott, szemvedek tovább. Már az arcomra is ráment, nem is sminkelhetek, vérvörösre vakarom.
:((( szegény! sajnállak, én is százszor voltam már bőrgyógyásznál. mindig kaptam egy szteroidos kenőcsöt egy sima kenőcsöt illetve vagy mosakodó KEnőcsöt írt fel ami abszolút használhatatlan vagy pedig gyógyszertári kencét ajánlott. Az a baj ezekekkel a bőrdokikkal hoyg csak a tünetet próbálják kezelni az igazi kiváltó okot nem keresik,pedig elvileg belső oka van.
allergiavizsgálatokn voltál már? én pont most voltam várom az eredményt(élelmiszerallergia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!