Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Teljesen színezék és illatment...

Teljesen színezék és illatmentes arckrém?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny a bőröm és ha veszek érzékeny bőrre, de illatos arckrémet, az kiüti az arcom, mert allergiás vagyok rá. Tudtok mondani ilyen arckrémeket?
2012. febr. 14. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A Dm-ben vett anyum is múltkor a Balea termékcsaládból Balea Med elnevezésű krémet.Neki is ugyanez a porblémája, de ez eddig bevált neki.:)
2012. febr. 14. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ezt tudom ajánlani,de ez nem teljesen olyan amit keresel, 98%-ban természetes eredetű összetevőkből áll, natúrkozmetikum, hypoallergén,

100%-ban paraben mentes, színezőanyagmentes, alkoholmentes, phenoxyethanol mentes.

Bár a krémmánia nem ezt mondja(csak a címkéje), de nekem nagyon bevált. Könnyen felszívódó, tápláló hidratáló, nekem hol vízhiányos, hol zsírosodásra hajlamos, hol kipirosodott a bőröm, és elég sok mindentől ki tudok pattogozni, de amióta ezt használom semmi probléma a bőrömmel. Megjegyzem illata nincs ennek a krémnek.

[link]

2012. febr. 14. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja igen, ez is DM-es.:)
2012. febr. 14. 22:18
 4/5 Henna válasza:
Az Avon Solutions Sensitive Botanicals arckréme teljesen hipoallergén.Az én orrom nem érzékelte, hogy lenne illata:), de ettől még lehet magának a krémnek picit "krémszaga". Vagy esetleg gyógyszertárban tudnak neked keverni vmilyen krémet, illetve ajánlanak is.
2012. febr. 16. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Gyógyszertárban vettem Decubal arckrémet, teljesen illatmentes, remélem jó lesz.
2012. febr. 17. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!