Extra száraz bőrrel mit csináljak?
Nekem is száraz bőröm van..és csak nem olyan régen jöttem rá, hogy a testápolók csomagolásán nézni kell magát a típust(szuflé,krém,tej,balzsam,lotion). Kísérletezgettem mindegyikkel. A tapasztalatom az, hogy a legjobbak a száraz bőrre a kicsit zsírosabb állagú,de könnyen felszívódó, lotion, krém, vagy a balzsam. Nagyon jó az Avon Care termékcsalád tápláló testápolója kakaóvaj kivonattal,az avon Planet Spa termékcsalád mélyhidratáló testápolója mikrogyöngyökkel,melyek olivaolajat és tápláló olajokat tartalmaznak, a Planet spa holt-tengeri ásványokat tartalmazó testbalzsam, az Oriflame levendula+füge testkrém, illetve nagyon jó még szerintem a Fa 3 illóolajos Sensual&oil testápolója.
Az általam felsorolt testápolók mindegyikét kipróbáltam nekem bevállt, maximum az illatuk miatt cserélgetem őket, hogy ne unjam meg:), mert mindnek nagyon kellemes és tartós az illata!Remélem tudtam segíteni!Ha kérdeznél még a termékekről írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!